Professionella cv-exempel

Kolla in våra gratis cv-exempel som inspiration. Använd sedan dessa exempel och vår professionella cv-byggare för att skapa ditt cv på bara några minuter. Vi erbjuder också en uppsättning cv-mallar
Skapa mitt cv
4 av 5
baseras på 3 044 recensioner på Trustpilot
Professionella cv-exempel

Cv-exempel för utbildningssektorn
5

Skapa ett välskrivet cv åt medarbetare inom skol- och utbildningssektorn - snabbt, enkelt och med minsta möjliga stress. Oavsett om du är lärare, förskolepedagog eller universitetslektor så kommer våra cv-exempel att visa dig vad arbetsgivarna verkligen vill se i en ansökan.
Visa mer

Exempel-cv:n åt medarbetare inom IT-branschen
3

På jakt efter cv-exempel som kommer att imponera på framtida arbetsgivare? Skapa ett dokument med perfekt format, indelning och språk genom att använda ett av våra exempel. Utnyttja AI-driva textexempel och bygg ett fantastiskt cv som leder dig till drömjobbet.
Visa mer

Cv-exempel åt försäljare
3

Är du osäker på hur man skapar ett perfekt cv åt en försäljare? Du behöver inte riskera att göra fel. Använd vårt gratis bibliotek med mer än 300 exempel och uppnå fantastiska resultat på minuter istället för timmar. Dessa proffsiga cv-exempel i kombination med våra avancerade verktyg guidar dig från början till slut.
Visa mer

Cv-exempel inom marknadsföring
6

Konkurrensen inom reklambranschen är stor. Se till att du sticker ut från mängden! Använd våra beprövade cv-exempel och avancerade verktyg för att skapa ett imponerande dokument. Chansa inte, imponera på arbetsgivarna och marknadsför dig själv!
Visa mer

Cv-exempel för medarbetare inom bokföring och ekonomi
6

Förbättra dina chanser att få drömjobbet genom att använda våra proffsiga exempel på cv:n åt bokhållare och ekonomer. Testa våra gratis mallar och verktyg!
Visa mer

Cv-exempel för jobb inom detaljhandeln
7

Skapa ett effektivt cv åt medarbetare inom detaljhandeln. På nolltid! Använd vår tekniska cv-byggare och vårt bibliotek med över 300 exempel-cv:n. Exempel som lätt kan redigeras för att passa just din ansökan. Låt dig vägledas och inspireras så slipper du chansa - vi stöttar dig.

Exempel på cv:n inom fastighetssektorn
3

Du behöver inte längre chansa - använd vårt bibliotek med gratis exempel åt sökande inom fastighetssektorn. Det är det bästa sättet för fastighetsmäklare, arkitekter, inredningsarkitekter m.fl. att börja bygga en vinnande profil för att imponera på arbetsgivare och kunder. Sätt igång direkt!
Visa mer

Cv-exempel åt administrativa yrken
7

Skapa enastående cv:n åt administrativa medarbetare på bara ett par minuter! Osäker på var du ska börja? Bläddra i vår samling av gratis cv-exempel och använd funktionen ”automatiska textförslag” i vårt verktyg. Öka dina chanser att lyckas på arbetsmarknaden!

Cv-exempel för dig som jobbar med säkerhet
3

Är du säkerhetsvakt? Och behöver ett välskrivet cv? Använd vårt breda urval av exempel-cv:n för att skapa en imponerande jobbansökan på bara ett par minuter. Våra mallar och exempel kommer vägleda dig och göra det mycket lättare att få en tjänst i säkerhetsbranschen!
Visa mer

Exempel på cv:n inom transport- och logistiksektorn
5

Jobbar du inom transport- eller logistikbranschen? Skapa ett cv som drar blickarna till sig. Använd våra högkvalitativa cv-exempel som hjälp och fullända ansökan på nolltid med vår AI-drivna byggare!
Visa mer

Cv-exempel för civilingenjörer och andra tekniska yrken
6

Teknik är ett komplext ämnesområde. Men att skapa ett välskrivet cv åt en tekniker behöver inte alls vara komplicerat! Använd våra cv-exempel som testats i praktiken. Låt dig inspireras, redigera och skräddarsy så att allt passar dig perfekt. Spara tid och öka chanserna att få drömjobbet som t.ex. civil- eller maskiningenjör.
Visa mer

Cv-exempel för kreativa och konstnärliga yrken
5

Är du osäker på hur man skriver ett perfekt cv för kreativa eller konstnärliga yrken? Du behöver inte chansa! Använd vår kostnadsfria samling på över 300 cv-exempel för att skapa ett perfekt cv, vare sig du är akvarellmålare, dansare, musiker eller skådespelare. Dessa proffsiga cv-exempel i kombination med våra avancerade verktyg guidar dig från början till slut.
Visa mer

Cv-exempel för dig som jobbar med business och management
5

Jobbar du inom business- eller managementsektorn och letar efter ett cv som verkligen kan imponera? Börja med våra cv-mallar och skräddarsy dem i vårt avancerade byggverktyg. Uppnå perfekt format, indelning och språk. Utnyttja AI-drivna textförslag och skapa en fantastisk ansökan.
Visa mer

Cv-exempel åt utvecklare
5

Jobbar du med system- eller apputveckling eller liknande programmeringsarbete? Skapa ett övertygande cv på bara ett par minuter! Vi har en samling cv-exempel som hjälper dig att sticka ut inom utvecklarbranschen. Kombinera dem med våra mallar och verktyg och ta nästa steg mot ditt drömjobb.
Visa mer

Cv-exempel inom hotell- och restaurangbranschen
10

Skapa ett vinnande cv för jobb inom hotell- och restaurangbranschen. På nolltid! Vi har en samling cv-exempel som hjälper dig att sticka ut. Kombinera dem med våra expertmallar och verktyg och ta ett nytt steg i karriären.

Cv-exempel för produktion och tillverkning
2

Letar du efter ett jobb inom produktionsbranschen? Börja med ett välskrivet cv baserat på ett av våra gratis exempel. Oavsett vilken tjänst inom tillverkning eller produktion du söker, guidar vi dig hela vägen med expertdesignade mallar och avancerade verktyg.
Visa mer

Cv-exempel för specialister inom bygg och handel
6

Skapa perfekta cv:n med våra kostnadsfria cv-exempel: mata in din information och låt oss göra resten! Att imponera på potentiella arbetsgivare och kunder har aldrig varit enklare.
Visa mer

Cv-exempel åt studenter
2

Är du student på jakt efter ditt första jobb, en praktikplats eller forskarutbildning? Våra cv-exempel åt studenter kan hjälpa dig att skriva det perfekta cv:t och förklara vad arbetsgivarna verkligen vill se i en ansökan.
Visa mer

Cv-exempel för dig som jobbar med dataanalys
2

Vi har alla tips, verktyg och exempel som du behöver för att skapa ett vinnande cv åt dataanalytiker. Välj helt enkelt en av våra experttestade mallar, mata in dina uppgifter och börja söka jobb idag!
Visa mer

Cv-exempel för sjukvårdspersonal
7

Låt oss hjälpa dig att bygga ett vinnande cv för sjukvårdspersonal. Ett dokument som du kan vara stolt över. Utnyttja våra enastående cv-exempel som fungerar som perfekt guide under skrivprocessen.
Visa mer

Skapa ett jobb-värdigt cv utan ansträngning

Spara tid med vår cv-byggare i tre enkla steg. Säg hejdå till skrivkramp och formateringsproblem i Word. Skapa snabbt ett cv som arbetsgivare älskar.

Ett välskrivet cv är en nyckel som öppnar dörrar mot en bättre framtid. Iögonenfallande formatering är ett sätt att dra blickarna till sig, men noggrann, proffsig text är minst lika viktig. Därför har vi skapat mer än 25+ cv-exempel som du kan välja mellan när du ska börja skriva ditt cv, oberoende av bransch eller tjänstetitel. Varje exempel har sammanställts av experter för att återspegla de egenskaper som är viktiga inom en viss bransch och leder dig genom varje aspekt av cv-skapandet, från den personliga sammanfattningen till layouten. Och bäst av allt? Alla exempel är gratis.

Vi förstår att det kan kännas skrämmande att skriva ett cv. Det är därför våra professionella cv-exempel guidar dig genom processen och dissekerar anatomin för ett perfekt cv, steg för steg. Vi gör en djupdykning i dagens arbetsmarknad och anställningsmetoder för att hjälpa dig hantera moderna utmaningar som Applicant Tracking Systems och de bästa filformaten. Dessutom tar våra cv-exempel upp olika vanliga hinder och val som du kan stöta på och hjälper dig att lösa eventuella problem. 

Under jakten på jobb kan konkurrensen vara stenhård. Då är det bra att våra exempel är fulla med praktiska tips som förser dig med precis de specifika verktyg som behövs för att skapa ett cv som drar rekryterarnas blickar till sig och ökar chanserna att få jobbet. Så sätt igång! Sök i vårt ständigt växande urval av cv-mallar och -exempel för att maxa din karriär på nolltid.

Cv-exempel som får dig att bli anställd snabbt

Ibland är det svårt att få till det. Därför hjälper vi dig att skapa ett välskrivet Curriculum Vitae (cv). Våra omfattande cv-exempel är sakkunnigt utformade för att förenkla processen att skapa robusta dokument som presenterar dig och din erfarenhet på rätt sätt.

Amerikanska arbetsgivare ber vanligtvis om en meritförteckning, medan andra internationella företag förväntar sig ett cv. Dessa dokument består ofta att flera sidor med en mer ingående översikt av kandidatens akademiska och yrkesmässiga bakgrund. I vissa länder är ett foto och information om kandidatens familj och privatliv vanligt.

När man skriver ett cv är det viktigt att verkligen förstå sig på den tjänst man söker och vilka kvalifikationer en arbetsgivare förväntar sig. Våra cv-exempel är testade i praktiken. De hjälper dig att bli anställd snabbare tack vare branschspecifika tips och insider-kunskap.

Bygg ditt cv på 15 minuter
Bygg ditt cv på 15 minuter
Använd professionella och beprövade cv-mallar som följer de exakta "cv-regler" som alla arbetsgivare är ute efter.
Skapa mitt cv
Bygg ditt cv på 15 minuter
Bygg ditt cv på 15 minuter
Använd professionella och beprövade cv-mallar som följer de exakta "cv-regler" som alla arbetsgivare är ute efter.
Skapa mitt cv

Snygga cv-mallar

Övertyga arbetsgivare och rekryterare genom att använda en av våra 25+ eleganta, professionellt designade cv-mallar.
4 av 5
baseras på 3 044 recensioner på Trustpilot
Använd denna mallStockholm resume template
Stockholm
8 500 000 användare valde denna mall
Använd denna mallNew York resume template
New York
3 900 000 användare valde denna mall
Använd denna mallWien resume template
Wien
2 200 000 användare valde denna mall
Använd denna mallSydney resume template
Sydney
1 900 000 användare valde denna mall
Använd denna mallLondon resume template
London
3 600 000 användare valde denna mall
Använd denna mallDublin resume template
Dublin
3 800 000 användare valde denna mall
Använd denna mallMoskva resume template
Moskva
720 000 användare valde denna mall
Använd denna mallAmsterdam resume template
Amsterdam
1 700 000 användare valde denna mall
Använd denna mallMadrid resume template
Madrid
1 500 000 användare valde denna mall
Använd denna mallSantiago resume template
Santiago
1 200 000 användare valde denna mall
Använd denna mallSingapore resume template
Singapore
700 000 användare valde denna mall
Använd denna mallOslo resume template
Oslo
570 000 användare valde denna mall
Använd denna mallKapstaden resume template
Kapstaden
55 000 användare valde denna mall
Använd denna mallParis resume template
Paris
530 000 användare valde denna mall
Använd denna mallBerlin resume template
Berlin
1 400 000 användare valde denna mall
Använd denna mallGenève  resume template
Genève
32 000 användare valde denna mall
Använd denna mallVancouver resume template
Vancouver
510 000 användare valde denna mall
Använd denna mallTokyo resume template
Tokyo
340 000 användare valde denna mall
Använd denna mallMilano resume template
Milano
920 000 användare valde denna mall
Använd denna mallLissabon resume template
Lissabon
220 000 användare valde denna mall
Använd denna mallBarcelona resume template
Barcelona
480 000 användare valde denna mall
Använd denna mallKöpenhamn resume template
Köpenhamn
100 000 användare valde denna mall
Använd denna mallChicago resume template
Chicago
150 000 användare valde denna mall
Använd denna mallRio resume template
Rio
200 000 användare valde denna mall
Använd denna mallRom resume template
Rom
190 000 användare valde denna mall
Använd denna mallBoston resume template
Boston
110 000 användare valde denna mall
Använd denna mallRirekisho resume template
Rirekisho
49 000 användare valde denna mall
Använd denna mallcv resume template
cv
3 200 användare valde denna mall
Använd denna mallAten resume template
Aten
91 000 användare valde denna mall
Använd denna mallBryssel resume template
Bryssel
61 000 användare valde denna mall
Använd denna mallPrag resume template
Prag
13 000 användare valde denna mall
Använd denna mallShanghai resume template
Shanghai
17 000 användare valde denna mall
Använd denna mallToronto resume template
Toronto
1 900 000 användare valde denna mall
Denna webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för användarna och för att utföra analyser och marknadsföring. Genom att använda vår webbplats godkänner du alla cookies i enlighet med vår Cookiepolicy och Integritetspolicy
Godkänna cookies